Psykofarmaka

Vis stort billede
Psykofarmaka

295,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ny gennemrevideret og opdateret udgave af bogen Psykofarmaka.

De fleste danskere vil på et eller andet tidspunkt i deres liv indtage nerve- eller sovemedicin. Psykofarmaka er en lettilgængelig bog om disse former for medicin. Bogen beskriver hovedgrupperne, hvordan de virker, og hvilke forholdsregler både læger og patienter skal tage, når psykofarmaka er en del af behandlingen.

På den ene side er det en letlæst bog uden mange fremmedord og lægelatin, og på den anden side formidler bogen helt opdateret viden på feltet og de seneste forskningsresultater om de nyeste psykofarmaka.

Psykofarmakologien er i rivende udvikling. Man ved mere og mere om de mekanismer, der er det biologiske grundlag for vores tanker og følelser. Signalstoffer, receptorer og nye måder at påvirke dem på. Eksempelvis har man i dag betydelig indsigt i, hvad der fremkalder de positive virkninger af antidepressiv medicin, og hvad der fremkalder bivirkningerne.

Bogen er skrevet for behandlere på ethvert niveau: læger, sygeplejersker, psykologer, plejepersonale og andre medarbejdere i psykiatrien. Men også for særligt interesserede - brugere, pårørende, undervisere, politikere og presse, der har behov for reel viden om psykofarmaka.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Vestergaard / Jes Gerlach
Sideantal: 328
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Magnus Clausen og Mikkel Lindskov Hansen
Omslagsgrafiker: Oddy Undset
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Illustreret af: Magnus Clausen og Mikkel Lindskov Hansen
Udgiver: Psykiatrifondens Forlag
Bredde: 167 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 780 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2010
Oplagsdato: 14 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790420703

Udgivelsesår

1998

Sprog

Dansk