Psykiske sygdomme - forskellen mellem mænd og kvinder

Vis stort billede
Psykiske sygdomme - forskellen mellem mænd og kvinder

65,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mænd og kvinderer forskellige. Forskellen mellem kønnene kommer tydeligt til udtryk, når det gælder psykiske sygdomme som skizofreni, depression og angst eller personlighedsforstyrrelser, ADHD og misbrug. Sygdommenes hyppighed, symptomer og behandling varierer. Mænd lever i højere grad et hårdere liv, drikker, går til grunde, begår selvmord og dør gennemsnitligt fem år før kvinder, der til gengæld er mere ængstelige, deprimerede, spiseforstyrrede og pilleforbrugende end mænd.
For behandlere på ethvert plan er det vigtigt at have kønsforskellene for øje, når man møder sin patient, sin bruger eller klient. Men det er lige så vigtigt, at brugerne og de pårørende har denne viden og erkender deres særpræg og særlige talenter.
Bogen henvender og derfor både til behandlere (herunder læger, psykologer, socialrådgivere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejepersonale og medarbejdere i socialpsykiatrien) og til brugere og deres pårørende. Desuden er bogen tiltænkt alle mennesker med interesse for deres medmennesker og for samspillet mellem de to køn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karin Garde
Sideantal: 134
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Psykiatrifonden
Bredde: 168 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 339 g
Udgivelsesdato: 25 Jun 2006
Oplagsdato: 25 Jun 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790420529

Sprog

Dansk

Psykiske sygdomme - forskellen mellem mænd og kvinder Psykiatrifonden