Psykisk sårbar

Vis stort billede
Psykisk sårbar

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er behov for, at vi gentænker hele indsatsen for psykisk sårbare. Det mener foreningerne Det Sociale Netværk, Livslinien og Sherpa.
Psykisk sårbarhed er på mange måder blevet dette årtis store danske folkesygdom, og det har ofte store konsekvenser for den psykisk sårbare såvel som de pårørende. Tendenserne peger i retning af, at flere og flere får depression og angst, og de to sygdomme fylder stadigt mere og mere i flere danskeres dagligdag. Det gælder ung som gammel, høj som lav, rig som fattig. Godt og vel 300.000 har en depression i større eller mindre grad, og godt og vel 350.000 danskere kæmper med angst. Hertil kommer alle de danskere, der går ned med stress, slås med ensomhed og et formørket sind, men hvor de mentale helbredsproblemer ikke er omfattende nok til, at de har opsøgt lægen, bedt nogen om hjælp eller har fået en diagnose i det psykiatriske system.

I bogen åbner forfatterne, som repræsenterer Det Sociale Netværk, Livslinien og Sherpa, op for en diskussion af, hvordan fremtidens velfærdssamfund skal indrettes. Hvordan kan vi være med til at ændre rammerne, hvordan vi kan hjælpe og støtte vores allermest udsatte borgere i et samarbejde mellem private, offentlige og civilsamfundet. I bogen bliver det også diskuteret, hvordan det offentlige, i form af forskellige kommunale og regionale instanser, håndterer borgere med psykiske sygdomme som angst og depression.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Informations Forlag
Udgivelsesdato: 18 Apr 2016
Oplagsdato: 18 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775145072

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk