Psykiatrisk sygdomslære

Reduced price!
Vis stort billede
Psykiatrisk sygdomslære

480,00 kr

-20%

600,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Bogen Psykiatrisk sygdomslære rummer en gennemgang af de mest almindelige psykiske lidelser samt psykiatrisk sygepleje, recovery-orienteret støtte og forskellige terapiformer. Der er fokus på kontaktpersonens rolle, på relationer med brugere og pårørende samt på behandlingsplaner, sygeplejeplaner og handleplaner.

Bogen udmærker sig især ved at tage udgangspunkt i mennesket med psykiatrisk lidelse. Brugere og pårørende opfattes som eksperter gennem erfaring, og medarbejderne som eksperter gennem uddannelse. De pårørende opfattes som ressourcer i den psykosociale rehabilitering, og social- og sundhedsassistenten som professionel relationsmedarbejder i både hospitalspsykiatri og socialpsykiatri. Der er øget fokus på udfordringer omkring stigmatisering og selvstigmatisering, forebyggelse af indgreb i selvbestemmelsesretten, transkulturel psykiatri samt retspsykiatri.

Med den trykte bog følger også en digital udgave af bogen (i-bog), som indeholder supplerende tilbud i form af fx lydfiler, opgaver og egen notesbog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeanet Kragerup / Lone Andersen / Ea Strandby Lund / M.Fl
Sideantal: 596
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Fagredaktør: Bente Søndergaard
Udgiver: Munksgaard
Serie: Sosu-serien Trin 2
Udgivelsesdato: 19 Jun 2016
Oplagsdato: 19 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762816060

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk