Psykiatri

Vis stort billede
Psykiatri

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Psykiatri – en lærebog om voksnes psykiske sygdomme” henvender sig til lægestuderende og de mange andre, som uddanner sig i sundheds- og socialfag, hvor kendskab til psykiske sygdomme er nødvendig.

Det er tilstræbt, at bogen afspejler den diagnostiske og behandlingsmæssige praksis, der i dag karakteriserer lægelig behandling af psykiske sygdomme i almen praksis, i psykiatrisk speciallægepraksis, på de psykiatriske hospitaler samt i socialpsykiatriske institutioner.

5. udgave har gennemgået en omfattende revision, men kapitelinddeling og disponering af stoffet er bibeholdt, mens behandlingsforskrifter er opdateret i overensstemmelse med nye referenceprogrammer og kliniske vejledninger fra Sundhedsstyrelsen og speciallægeselskaber.

Antallet af figurer og sygdomsvignetter, der supplerer bogens tekster, er ligeldes udvidet meget, og der er indsat opdaterede referencer til de relevante kapiteler i søsterbigen ”Klinisk neuropsykiatri”, hvor vores viden om sygdommenes årsager og patogenese er nøjere omtalt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Vestergaard (red.) / Morten Kjølbye / Poul Videbech / M.Fl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 5
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 180 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 1165 g
Udgivelsesdato: 16 Dec 2014
Oplagsdato: 12 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497575

Sprog

Dansk