Psyken

Vis stort billede Tilføj
Psyken

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

-I Danmark er der i disse år en meget stor interesse for vores psykiske liv. Psykologisk viden, herunder teknikker som terapi, coaching og selvudvikling, anvendes næsten overalt i samfundet, hvor man har med mennesker at gøre. Men hvad er egentlig psyken? Og hvilken rolle spiller hjernen, kroppen, det sociale og fysiske genstande for vores psykiske liv? Det giver denne bog et svar på.

Bogen formidler den nyeste viden om psyken og udvikler et teoretisk perspektiv, der integrerer en række forskellige vinkler på det psykiske - både humanistiske og naturvidenskabelige. Samtidig leverer bogen argumenter for, at ingen vinkler kan stå alene, ej heller den hjerneforskning, som i disse år ellers er dominerende.

Bogen viser, at den menneskelige psyke er et produkt af både biologien og hjernens synapser samt af kultur og samfund. Forfatteren udvikler et samlet perspektiv på psyken, der bestemmes som et sæt af evner og dispositioner, som kun kan udfolde sig på baggrund af en række betingelser, som udgøres af hjernen, kroppen, samfundet og tingsverdenen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svend Brinkmann
Sideantal: 211
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 133 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 246 g
Udgivelsesdato: 22 Oct 2009
Oplagsdato: 22 Oct 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779343870

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk