Praktisk farmakologi

Vis stort billede Tilføj
Praktisk farmakologi

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvis man vil vide alt, hvad der er værd at vide om farmakologi, så står man over for noget af en udfordring: den samlede informationsmængde er enorm!

Med FADL’s Forlags udgivelse ”Praktisk farmakologi” er det tiltænkt, at trække den væsentligste viden frem – på en let og overskuelig måde. Bogen opdeles i tre dele: I den første del findes information omkring de 100 mest solgte lægemiddelgrupper, som dækker 95 procent af alle recepter, der indløses på danske apoteker. For hver gruppe er angivet navne for lægemidler i gruppen, hvilke sygdomme de skal bruges til at behandle, en simpel virkningsmekanisme, vigtige bivirkninger og særlige oplysninger. Anden del handler om de 25 hyppigste scenarier, som kan løses ved brugen af håndkøbslægemidler – hvordan håndterer man for eksempel smerter hos små børn? Og hvordan behandles svær akne? Bogens tredje og sidste del består af ti korte introduktionskapitler. Hvert kapitel omhandler mindre oplyste områder inden for farmakologien – men stadig på en overskuelig måde med de væsentligste informationer. I dette kapitel berøres blandt andet naturlægemidler, receptlovgivningen og reglerne for tilskud til medicin.

”Praktisk farmakologi” bliver altså et uundværligt opslagsværk over den vigtigste information inden for farmakologien – og vil især henvende sig til sundhedsprofessionelle, som håndterer den praktiske brug af lægemidler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tore B. Stage / Anton Pottegård
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 124 mm
Højde: 191 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 272 g
Udgivelsesdato: 16 Dec 2014
Oplagsdato: 17 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497728

Sprog

Dansk