Positiv psykologi - Empati, Flow, Køn, Humor

Vis stort billede
Positiv psykologi - Empati, Flow, Køn, Humor

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvorfor tager alle mennesker ikke livet af sig? Det spørgsmål stillede den franske filosof Albert Camus. Positiv psykologi prøver at besvare dette centrale filosofiske spørgsmål ved at fokusere på de temaer og på de metoder og teknikker, der øger livsglæden.
Med afsæt i den traditionelle sygdomsmodel, der fokuserer på diagnosticering og behandling, beskriver den norske psykolog Lisbeth F. Brudalen ny og positiv forståelse af psykisk ubalance med fokus på psykisk sundhed, vækst og modning. Bogen er en bred og grundig introduktion til positiv psykologi på tre niveauer:
Positive subjektive oplevelser som håb og lykke
Positive individuelle træk som mod og empati
Positive relationelle forhold som ansvar og tolerance
Derudover beskriver bogen vigtige forebyggende og sundhedsfremmende temaer som fx mindfulness, humor, bevidsthed og drømme - forhold, der kan være med til at sikre psykisk sundhed og øge den enkeltes livsmod og livsglæde.
Positiv psykologihenvender sig til ansatte og studerende på det socialog sundhedsfaglige område, pædagoger, ledere, behandlere og andre, som er interesserede i menneskets muligheder for vækst og selvrealisering.
Lisbeth F. Brudaler specialist i klinisk psykologi, med en doktorgrad fra Universitetet i Oslo. Hun leder Institutt for Tokologi (fødselsvidenskab) og Familiepsykologi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lisbeth F. Brudal
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Originaltitel: Positiv psykologi
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Tom Havemann
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 26 Jun 2008
Oplagsdato: 26 Jun 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777065057

Sprog

Dansk

Positiv psykologi - Empati, Flow, Køn, Humor Dansk Psykologisk Forlag