Personlighedsforstyrrelser

Reduced price!
Vis stort billede
Personlighedsforstyrrelser

236,00 kr

-20%

295,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

12-15% af befolkningen har en personlighedsforstyrrelse. De sociale og personlige omkostninger er store for personerne selv og deres omgivelser. De har ofte problemer med uddannelse, sygemeldinger og tidlig førtidspensionering.
Nogle har en mangelfuld følelsesmæssig udvikling er har som børn lidt under omsorgssvigt. Gruppen har høj selvmordsrisiko. De har ofte familiære problemer og risikerer at gentage omsorgssvigt og begå overgreb på børn. Andre begår volds- og berigelseskriminalitet.
Mediernes billede af personlighedsforstyrrelser drejer sig mest om psykopater og sædelighedsforbrydere, men de er kun en lille del. Mange mennesker med personlighedsforstyrrelser lever et stille liv med svære problemer. De bliver ofte sent eller slet ikke helbredt for psykiske sygdomme som angst, depression og spiseforstyrrelser. De har generelt et overforbrug af ydelser hos praktiserende læger og på hospitalerne. De mest udsatte risikerer hjemløshed og lange institutionsophold både som unge og voksne. mange får ikke den hjælp, de har brug for tidligt i livet.
Der er brug for mere viden om personlighedsforstyrrelser, personligheden og dens betydning for psykisk sygdom. Bogen beskriver personlighedsforstyrrelserne, deres årsager, symptomer, og behandlingsmuligheder. Flere kapitler beskriver personlighedsforstyrrelser, når de optræder sammen med andre psykiske sygdomme og problemer, så som angst, depression, psykoser, alkohol-afhængighed, psykosomatiske tilstande og seksualkriminalitet.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 444
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Psykiatrifonden
Bredde: 168 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 1038 g
Udgivelsesdato: 21 Jan 2008
Oplagsdato: 20 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790420628

Sprog

Dansk