Pausebogen

Vis stort billede
Pausebogen

159,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen indeholder en lang række pauseøvelser, man kan lave i løbet af sin ellers travle arbejdsdag. Vi har så travlt, at vi ikke længere har tid til at holde pauser.
Pauserne er blevet til spild af tid både på arbejdet og i fritiden, og det er ikke længere nærliggende at falde i staver eller samtale spontant med sidemanden. Pauser er næsten blevet tabu, og det er ironisk nok kun rygerne, der i dag har tid til at holde ordentlige pauser.
Det er problematisk, for vi kan ikke præstere vores bedste uden at holde pauser. Pauser har nemlig stor betydning for vores trivsel, produktivitet og kreativitet, og når vi springer dem over, øger vi risikoen for stress.
Bogen argumenterer for pausens nødvendighed og opfordrer til minimum tre pauser i løbet af en arbejdsdag. Den indeholder desuden mange inspirerende fysiske, mentale og meditative øvelser, der er ledsaget af vejledende fotos, som gør det nemt og lige til at holde et lille hvil.
Bogen henvender sig til alle, der vil øge deres livskvalitet og sundhed ved at indføre effektfulde pauser i hverdagen.
Klaus Kornø Rasmussener afspændingspædagog (DAP), meditationslærer, friluftslivsvejleder og billedkunstner. Han har arbejdet med stress i mere end tyve år med udgangspunkt i afspænding, mindfulness og friluftsliv, og han har udgivet flere bøger om emnet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klaus Kornø Rasmussen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 172 mm
Højde: 176 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 172 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2011
Oplagsdato: 14 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879554

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk