Pas på parforholdet - Mens I stadig elsker hinanden

Vis stort billede
Pas på parforholdet - Mens I stadig elsker hinanden

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Endelig en bog, der tager parforholdet alvorligt – før det går galt!

Mange er gode til at passe på helbredet, tage sig af vennerne og give karrieren fokus. Men midt i hverdagen bliver parforholdet ofte glemt. Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis vi holder op med at tale om vores samliv – det gode såvel som det svære – risikerer vi at blive fremmede for hinanden.
Med stor forståelse for forventninger, pres og udfordringer i et moderne parforhold hjælper Mattias Stølen Due læseren til at fokusere på, hvordan vi bedst passer på hinanden. Bogen leverer ingen quick fixes, men gør læseren i stand til gennem eksempler og øvelser at få øje på fastlåste mønstre og nye handlemåder i parforholdet. Når vi først er opmærksomme på, hvordan vi påvirker hinanden, kan vi begynde at ændre måden, vi kommunikerer og er sammen på. En bog om relationsudvikling – ikke selvudvikling.
"Ofte ønsker vi, at vores partner tager sig sammen eller ændrer sig, men hvis vi skal passe på parforholdet og bevare kærligheden over tid, skal vi først og fremmest spørge os selv: Hvad kan jeg gøre for, at min partner kan have det godt? Jeg vil gerne motivere til, at vi først og fremmest passer på hinanden."- Mattias Stølen Due
Mattias Stølen Due,er psykolog og afdelingsleder ved Center for Familieudvikling i København. Han har gennem parkurser, parterapi og foredrag hjulpet utallige par til bedre kommunikation og større trivsel i forholdet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mattias Stølen Due
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 144 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 322 g
Udgivelsesdato: 14 May 2015
Oplagsdato: 01 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774672180

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Pas på parforholdet - Mens I stadig elsker hinanden Kristeligt Dagblads Forlag