Pas på blodtrykket!

Vis stort billede
Pas på blodtrykket!

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Forhøjet blodtryk udgør en af de største trusler mod sundhed og livslængde i Danmark, og mange går rundt med et blodtryk, der er for højt uden selv at vide det. I denne bog redegør forfatteren for, hvordan man kan afhjælpe dette problem ved at skabe større opmærksomhed om blodtrykkets betydning, indføre regelmæssige tjek af befolkningens blodtryk og sørge for at flere personer, end praksis tilsiger i dag, behandles medicinsk.
Pas på blodtrykket!beskriver, hvad blodtryk er, hvordan det måles, og hvordan det påvirkes af eksempelvis kost og livsstil. Læseren får således et indblik i, hvem der er i risikogruppen, hvilke symptomer, man skal være opmærksom på, og hvad man selv kan gøre. De praktiserende læger spiller også en afgørende rolle i forhold til behandling af forhøjet blodtryk, da det oftest er dem, der konstaterer problemet og tager stilling til, om der skal sættes ind med medicinsk behandling.
Bogen henvender sig til personer med forhøjet blodtryk eller med almindelig interesse for sundhed og trivsel. Den bør imidlertid også læses af personale inden for sundhedssystemet, der i deres daglige arbejde kommer i berøring med personer med forhøjet blodtryk.
Peter Norsker i dag professor på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og siden 1989 dr.med. på baggrund af en afhandling om bl.a. menneskets blodtryks¬regulering. Endvidere er han næstformand i det danske selskab
for forhøjet blodtryk (Dansk Hypertensionsselskab) og formand for det internationale selskab for tyngdekraftsfysiologi (International Society for Gravitational Physiology).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Norsk
Sideantal: 145
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 175 mm
Højde: 253 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 524 g
Udgivelsesdato: 10 Sep 2008
Oplagsdato: 10 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778875297

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk