Parforhold og identitet

Vis stort billede
Parforhold og identitet

280,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Stort set alle parforhold begynder med en trang til at leve, og er fuld af håb og glæde. Et parforhold kan blive anledning til og rammen om en livslang personlig udviklingsproces. Det kan også blive til et sandt helvede på jorden. Had kan udvikle sig til en langvarig og bitter affære - hvis den bliver gengældt. Kærlighed og had er ikke modsætninger, det er ligegyldighed. Men det er ikke ligegyldigt hvad man gør når man indlader sig på kærlighedens distrikter.
Denne bog er dels en generel indføring i kærlighedens og parforholdets psykologi, men også en vejledning for psykologer, der ønsker at arbejde professionelt med parterapi. Et grundsynspunkt er, at familien fungerer bedst når parforholdet udgør familiens myndighed efter samme princip, som kølen er det nødvendige tyngdepunkt på et sejlskib.
En sådan opfattelse kolliderer uvilkårligt med tidens lighedsideologi. Det har ført mig ud i et nødvendigt opgør, som jeg beklager, men som er en nødvendighed for at kunne bevare en faglig anstændighed. Jo dybere jeg overvejede mit projekts problemstillinger, desto mere gik det op for mig hvor nedbrydende lighedsideologien er for kærligheds- og familielivet. Ved at påvise lighedsideologiens tåbeligheder har jeg naturligvis selv sørget for, at bogen vil blive ignoreret eller latterliggjort. Dens synspunkter vil formentlig først kunne diskuteres seriøst om 15 år. God fornøjelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Korsaa
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 448 g
Udgivelsesdato: 24 Nov 2015
Oplagsdato: 25 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771708424

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk