Parforhold - Intimitet i hverdagen

Vis stort billede
Parforhold - Intimitet i hverdagen

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mænd og kvinder oplever intimiteten i hverdagen forskelligt, men trods forskelle er oplevelsen lige vigtig for begge parter. Med talrige eksempler fra sin praksis beskriver den erfarne familieterapeut Emilie Melchior, hvordan intimitetens øjeblikke kan bære igennem mange besværligheder i parforholdet, mens savnet af intimitet kan påvirke os i form af ensomhed, frustrationer og manglende sexlyst.
Dansen tango er et ledemotiv i bogen. Tangoens rollefordeling de to køn imellem illustrerer succeser eller besværligheder i parforholdet: det maskuline handlekraftige, at turde byde op og føre. Det feminine, at turde give sig hen og lade sig (for)føre.
Det er i samspillet mellem to mennesker, at intimiteten eller afstanden skabes. Konflikter beskrives som uundgåelige hos par, der ønsker intensitet, nærhed og udvikling i deres relation. Emilie Melchior ved også meget om, hvordan det at vente barn påvirker manden og kvinden som kommende forældre. I den situation bliver forskelle tydeligere. Det kan være udviklende - eller skræmmende, hvis parret føler, at uenighed er truende for forholdet.
I alle parforhold er kommunikationen det vanskeligste. Alle har vi behov for at føle os forstået og anerkendt, men når vi skal kommunikere med vores partner, har vi ofte svært ved at give ham eller hende den ligeværdighed, vi selv ønsker. Emilie Melchior viser, hvordan man ved at øve sig i at bruge den anerkendende dialog får mulighed for at øge forståelsen af hinanden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Emilie Melchior
Sideantal: 205
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Saramarie Melchior
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 151 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 383 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2009
Oplagsdato: 25 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778876645

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk