Oto- rhino- laryngologi

Vis stort billede
Oto- rhino- laryngologi

399,99 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Oto-rhino-laryngologi beskriver de helt essentielle emner i specialet øre-næse-hals-sygdomme på en måde, så de er let tilgængelige for den studerende og hurtige at slå op for den nye vagthavende forvagt på øre-næse-hals-afdelingerne.

For den studerende er der endvidere lagt vægt på, at emnerne er lette at repetere op til eksamen, ligesom der – som noget nyt i forhold til 1. udgaven – er kommet multiple choice-spørgsmål til, så man kan teste sin viden.

Ud over den generelle opdatering og test-dig-selv-spørgsmålene er der i denne 2. udgave kommet endnu flere figurer med, og hvert kapitel ender med en boks med kliniske pointer. Der er endvidere i forhold til den engelske udgave kommet tilføjelser om svimmelhed, tonsillektomi, ansigtsfrakturer og oesophagus samt kapitler om mundhulens sygdomme og lugt og smag.

Bogens målgruppe udgøres primært af medicinstuderende, introduktionslæger i specialet samt praktiserende læger. Men også andre sundhedsprofessionelle, der har brug for opdateret og let tilgængelig viden om øre-næse-hals-sygdomme, kan drage god nytte af bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ray Clarke / Peter Bull
Sideantal: 220
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Christian Prætorius
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Fadl
Bredde: 138 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 415 g
Udgivelsesdato: 13 Sep 2011
Oplagsdato: 13 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496653

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk