Oplev Yoga Nidra: Vejledt dybdeafspænding (Remasteret)

Vis stort billede
Oplev Yoga Nidra: Vejledt dybdeafspænding (Remasteret)

159,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
To dybdeafspændingsmetoder, på 20 minutter og 45 minutter. Swami Janakananda vejleder dig i en dyb afspænding af krop og sjæl.
Med CD'en følger en lille bog på 24 sider, en enestående tekst om Yoga Nidra, og hvordan man kan få det fulde udbytte af afspændingerne.

Spilletid 78 minutter.

>>Afspænding er en tilstand. Den opnås bedst gennem en teknik som udløser den. Blodtrykket normaliseres, immunforsvaret styrkes, hjernen slapper af og samarbejder bedre. Alle kroppens organer og sanser får en hvile, som søvnen sjældent giver. Derfor skærpes sanserne og du føler dig veloplagt bagefter. Jo bedre du kender Yoga Nidra, jo lettere glider du ind i den afspændte tilstand. Og efterhånden som du lærer harmonien at kende kan du fremkalde den på et øjeblik – midt i dagens aktiviteter. Det særlige ved Yoga Nidra er at den berører alle dele af dit væsen med de forskellige metoder som den indeholder.

Efter en grundig bevidstgørelse og afspænding af krop og sind bruger jeg bl.a. bestemte lydstavelser og visuelle symboler for chakraerne – til at vække og harmonisere disse energi- og bevidsthedsområder. I baggrunden er der lyde fra moder jord og musik af Roop Verma. Han er den første at indspille chakraernes ældgamle musiksymboler – dem oplever du sammen med min vejledning under den dybe Yoga Nidra.<<
- Swami Janakananda

Indhold på Cd'en:

1. Helheden i din natur
Afspændingen Yoga Nidra til lyde fra moder jord. Komponeret og vejledt af Swami Janakananda. 20:10

2. Rejse gennem oplevelsens univers
Musik komponeret og spillet på swara-mandala harpe af Roop Verma. 12:28

3. Opdagelsen af dig selv
Den dybe Yoga Nidra. Afspændingen er vejledt af Swami Janakananda, til musik på swara-mandala harpe og sitar af Roop Verma. 45:17

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Swami Janakananda Saraswati
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: CD
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Bindu
Udgivelsesdato: 12 Feb 2012
Oplagsdato: 12 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9789197789417

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Oplev Yoga Nidra: Vejledt dybdeafspænding (Remasteret) Forlaget Bindu