Op af stolen - gode råd til at undgå stillesidning

Vis stort billede
Op af stolen - gode råd til at undgå stillesidning

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Eksperterne kalder vores mangel på bevægelse for ”det stillesiddende dødssyndrom”. Følgevirkningerne af at sidde stille kan være livstruende og det er først nu, at forskerne kan løfte sløret for, hvilke effekter stillesidning har. Sofaen brænder!

Bogen "Op af stolen" tager fat i et emne, der lyder simpelt, men for mange i virkeligheden er rigtig svært - nemlig, at man skal op af stolen. Når du sidder stille, forkorter du dit liv betragteligt, og denne bog handler ikke om motion eller hård fysisk aktivitet, den handler om de små ting, der hjælper os i kampen mod det stillesiddende dødssyndrom.Vi skal slukke for skærmene, stå i stedet for at sidde, holde aktive pauser, finde syslerne frem igen. Alt hvad der kan få os op af stolen og øge vores energiforbrug bare en lille smule. For de små forandringer kan have stor betydning i sidste ende.

I bogens første del får du forskningens svar på, hvorfor og hvad stillesiddende adfærd gør ved din krop og dit helbred, og hvordan det kan tage livet af dig. I bogens anden del kan du læse, hvad du kan gøre for at undgå det. Og måske skal der mindre til, end du tror.

Forfatteren bag bogen Mikael Schneider er ph.d. i sundhedsvidenskab og projektkoordinator i centret Smag for livet. Tidligere har han blandt andet arbejdet i Hjerteforeningen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Schneider
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 157 mm
Højde: 207 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 339 g
Udgivelsesdato: 23 Feb 2016
Oplagsdato: 23 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777498657

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Op af stolen - gode råd til at undgå stillesidning Fadl'S Forlag