Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andre

Vis stort billede
Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andre

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En brugs- og refleksionsbog, hvis formål er at formidle viden om og opmærksomhed på, hvordan den professionelle omsorgsgiver kan drage omsorg og ansvar for sig selv og samtidig trives og vokse med opgaven.

Som professionel omsorgsgiver er evnen til at kunne tilsidesætte egne behov af hensyn til dem, som har større behov eller er afhængige af en meget vigtig. Men når denne adfærd bliver automatisk og ubevidst, er det uhensigtsmæssigt. Det skaber udmattelse, udbrændthed, sygdom, manglende arbejdsglæde, flugt fra omsorgsfagene og en masse undertrykt vrede og konflikter i og imellem omsorgsgiverne. Men også det faglige overblik risikerer at blive sløret.

Med mere end 30 års erfaring som professionel omsorgsgiver heraf 10 år som leder bringer forfatteren viden, personlige fortællinger og spørgsmål til omsorgsgiveren med henblik på refleksion og øget bevidsthed om, hvordan omsorgsgiveren behandler sig selv – og dermed andre.

Bogen henvender sig til professionelle hjælpere som sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, socialrådgivere, læger, psykologer, undervisere og selvstændige behandlere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benedikte Exner
Sideantal: 100
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lone Bjarkow/Louises design
Forord af: Lars J. Sørensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 129 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 161 g
Udgivelsesdato: 07 Apr 2011
Oplagsdato: 20 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777067235

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Omsorg for dig, som arbejder med omsorg for andre Dansk Psykologisk Forlag