Obstetrik og gynækologi, 2. udgave

Vis stort billede
Obstetrik og gynækologi, 2. udgave

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

FADL’s Forlag har tidligere oversat Lawrence Impeys populære engelske lærebog i obstetrik og gynækologi: Obstetrics and Gynaecology, og nu er den kommet i en ny udgave.

På grund af bogens enkle og overskuelige opbygning har vi ment, at en nyoversættelse og fornyet bearbejdning til danske forhold er relevant. Bogen har en pædagogisk tilgang til faget med konsekvent opbygning af tekstafsnit, overskuelige bokse og mange illustrationer. Dette gør bogen særligt velegnet til repetition før eksamen for den medicinstuderende.

Bogen er primært rettet mod netop medicinstuderende, men er også velegnet som et hurtigt og tilgængeligt opslagsværk for andre sundhedsprofessionelle som jordemødre, jordemoderstuderende, sundhedsplejersker og sygeplejersker, som tager sig af gravide og gynækologiske patienter.

På hospitalerne kan udredning og behandlingsstrategier inden for bogens emner variere fra afdeling til afdeling. Derfor kan bogen med fordel suppleres af guidelines, lokale instrukser og andre lærebøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lawrence Impey
Sideantal: 267
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lisbeth Nilas, Tom Weber og Anette Tønnes Pedersen
Oplag: 4
Udgave: 2
Udgiver: Fadl
Bredde: 172 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 739 g
Udgivelsesdato: 26 Jan 2012
Oplagsdato: 22 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496301

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk