Neo Feng Shui - Hvordan enkle ændringer i dit hjem kan medvirke til fornyet energi, personlig udvikling og succes.

Vis stort billede
Neo Feng Shui - Hvordan enkle ændringer i dit hjem kan medvirke til fornyet energi, personlig udvikling og succes.

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi bygger, bor og lever anderledes end mennesker gjorde for 4.000 år siden. Alligevel er der nogle basale retningslinjer for indretning af bolig, som gælder uanset den tid, man lever i.
De fleste har allerede hørt om Feng Shui. En gammel kinesisk tro på, at den måde hvorpå vi indretter os, har en betydning for vores liv.
Mange af principperne er rigtig gode - men bærer dog præg af, at de er skabt i en sammenhæng, der for længst er svundet bort. En ting består dog: visdommen om, at alt er levende, alt er forbundet og alt forandrer sig.
Neo Feng Shui bygger på denne gamle visdom om boligindretningens betydning for vores liv, men er ført op til det 21. århundrede - og til moderne menneskers liv.
Neo Feng Shui lærer os, at indretning, farver og de naturlige energibaner i vores huse påvirker vores psyke og dermed vores liv.
Neo Feng Shui er en let forståelig og håndgribelig måde at bruge visdommen på, og når du først får en fornemmelse af principperne bag, kan du hurtigt finde ud af om, og hvordan, dine omgivelser enten hjælper eller modar-bejder dig - og indrette dig derefter. Det er små ændringer med stor effekt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sagar Bohnstedt
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 288 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2010
Oplagsdato: 01 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771146134

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Neo Feng Shui - Hvordan enkle ændringer i dit hjem kan medvirke til fornyet energi, personlig udvikling og succes. Books On Demand