Narrativ terapi i praksis - håbets arkæologi

Vis stort billede
Narrativ terapi i praksis - håbets arkæologi

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Narrativ terapi i praksiser en indføring i de teoretiske grundelementer i den narrative terapi.
Bogen demonstrerer, at samarbejdet mellem terapeut og klient er helt centralt for denne tilgang. Terapeuterne arbejder sammen med klienterne og hjælper dem med at afdække kompetencer, talenter, evner og ressourcer for på den baggrund at hjælpe klienterne med at skabe en transformeret ""genbeskrivelse"" af dem selv (eller skal det være ""sig selv"").
Det stof, der fremlægges er solidt teoretisk forankret og baseret på forskning i læring, sprog og kognition og eksempler fra praksis viser, hvordan narrativ terapi kan anvendes inden for en række problemområder, fx behandling af psykoser, grupperådgivning, lokalt miljøarbejde og alkoholismebehandling.
Narrativ terapi i praksiser resultatet af et usædvanligt samarbejde mellem terapeuter, rådgivere, professionelle og studerende inden for distriktspsykiatri, socialt miljøarbejde og sundhedsoplysning - mennesker med en stærk tro på betydningen af håb og samarbejde i den terapeutiske proces.
Det er både en fornøjelse og en lærerig oplevelse at læse denne bog - fyldt med eksempler, som illustrerer den narrative terapis væsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gerald Monk (red.)
Sideantal: 353
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Bjørn Nake
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 518 g
Serie: Terapiserien.
Udgivelsesdato: 01 Apr 2007
Oplagsdato: 01 Apr 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750038917

Sprog

Dansk

Narrativ terapi i praksis - håbets arkæologi Akademisk