Narrativ praksis

Vis stort billede
Narrativ praksis

260,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Der findes utallige historier, et menneske kan fortælle om sit liv. Vi har en tendens til at blive den historie, vi fortæller. Dette er udgangspunktet for den narrative metode. Michael White er en af grundlæggerne af den narrative metode inden for terapi og socialt arbejde, og denne bog viser, hvordan han arbejder med metoden i sin terapeutiske praksis. White er kendt for sin fantasifulde tilgang til det terapeutiske arbejde. Han er udholdende i sin udfordring af klienternes negative selvopfattelse og arbejder med en ukuelig optimisme på at hjælpe mennesker til mere positive fortolkninger af deres oplevelser. For meningen i disse oplevelser er ikke givet på forhånd: meningen skabes, idet klienten fortæller sin historie om oplevelserne.

I den narrative terapi skaber terapeut og klient således i fællesskab alternative historier, som giver et nyt perspektiv på klientens fortid, nutid og fremtid. I terapien arbejder man med at eksternalisere problemet, dvs. placere det uden for det enkelte menneske. Det er med Michael Whites ord ”ikke personen der er problemet, men problemet der er problemet”.

MICHAEL WHITE bor i Australien. Han er en efterspurgt foredragsholder over hele verden og har flere gange besøgt Danmark. Med bøgerne Narrativ praksis og Narrativ teori foreligger for første gang en samling af Michael Whites grundlæggende tekster på dansk. I Narrativ teori præsenteres de teoretiske overvejelser, der udgør fundamentet for den narrative metode.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael White
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originaltitel: Tekstuddrag fra forskellige bøger
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 5
Udgave: 1
Fagredaktør: Allan Holmgren
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 139 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 308 g
Udgivelsesdato: 05 Apr 2006
Oplagsdato: 07 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741202150

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk