Når skyggen tager over - hvordan du holder op med at være din egen værste fjende

Vis stort billede
Når skyggen tager over - hvordan du holder op med at være din egen værste fjende

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad er det, der får ellers velfungerende mennesker til pludseligt at skeje ud og gøre et eller andet dumt, som ødelægger deres gode navn og rygte? Vi ser gang på gang mere eller mindre kendte personer blive kølhalet gennem medierne, fordi de er kommet galt af sted – og det er blevet en folkelig sport at følge de triste historier i mindste detalje.
På trods af gode intentioner sker det igen og igen, at vi handler selvdestruktivt og gør os selv til vores egen værste fjende.
Debbie Ford beskæftiger sig med vores skyggesider – de skjulte, mørke kræfter. Hun understreger vigtigheden af, at vi ikke forsøger at undertrykke eller gemme dem af vejen, da de derved kan komme ud af kontrol og pludselig overmande os med uoverskuelige konsekvenser til følge.
I første del, Den endeløse kamp, beskriver Debbie Ford de forskellige måder, hvorpå de undertrykke følelser viser sig, under overskrifter som f.eks. Badeboldseffekten, Splittelsen, Skam dig og Frygtens nedfaldsprodukt.
I anden del, Fredstraktaten, afdækker hun de mørke kræfters masker i forskellige psykologiske typer og følelsesmæssige tilstande og giver konstruktive værktøjer til at kunne acceptere og håndtere skyggesiderne, så vi kan blive vores egen bedste ven.
Debbie Ford er kendt verden over for sit skyggearbejde, som hun formidler gennem workshops og bestselleren ”Kast lys over skyggen” samt ”Når kærligheden os skiller” og ”Din historie – din styrke”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Debbie Ford
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Annette Leleur
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 144 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 311 g
Udgivelsesdato: 22 Feb 2009
Oplagsdato: 03 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788721034689

Sprog

Dansk

Når skyggen tager over - hvordan du holder op med at være din egen værste fjende Gyldendal