Når jeg ser dit ansigt - Indføring i kristen sjælesorg

Vis stort billede
Når jeg ser dit ansigt - Indføring i kristen sjælesorg

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Når vi møder et andet menneske ansigt til ansigt, forstår vi bedre, hvem vi selv er, hvem den anden er, og hvem Gud er. Og når vi vover at vise vores sande ansigt, og når vi ser den andens sande ansigt, så oplever vi et møde, som kan hjælpe os til at modnes som levende og troende mennesker.
I denne bog udforskes sjælesorgs-mødet nærmere: Hvem er aktørerne? Hvad sker der imellem dem? Hvordan påvirkes mødes af de impliceredes selvforståelse? Hvilke åndelige og eksistentielle spørgsmål er relevante at få stillet? Hvilken betydning har psykiatrisk behandling og religionspsykologisk indsigt? Hvilken betydning har kultur, arv og miljø?
Når jeg ser dit ansigtgiver en bred og grundlæggende indføring i kristen sjælesorg. I et aktuelt og historisk perspektiv tager forfatteren spørgsmål op omkring sjælesorgens særkende, set i lyset af troen på Gud. Samtidig peger hun på veje til videre fordybelse.
Bogen vil være et godt værktøj og en stor hjælp for studerende, præster, diakoner og alle andre, der vil lære mere om sjælesorgens relationer.
Berit Okkenhauger præst ved Institutt for Sjelesorg, Modum Bad. Hun har tidligere arbejdet som sygehuspræst og undervist i sjælesorg ved Det Teologiske Menighetsfakultet i Oslo.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Berit Okkenhaug
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Bodil Lodberg¤Niels Roesgaard Mose¤Morten Miland S
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 692 g
Udgivelsesdato: 19 May 2008
Oplagsdato: 19 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775177929

Sprog

Dansk

Når jeg ser dit ansigt - Indføring i kristen sjælesorg Unitas