Når din mad gør dig syg - Om uforklarlige symptomer og hvordan de kan undgås

Vis stort billede
Når din mad gør dig syg - Om uforklarlige symptomer og hvordan de kan undgås

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mange mennesker lider af forskellige symptomer, der synes ubestemmelige. Når de går til læge får de ofte at vide, at der ikke er noget galt. Alligevel fortsætter utilpashederne. Nogle har måske haft det sådan hele livet. Disse mennesker reagerer måske på forskellige former for mad.
Der skelnes mellem allergi og intolerance. Allergier kan som regel påvises ved hjælp af blodprøver. Problemet opstår, når der ikke kan påvises en allergi, og det derfor kan være svært at blive taget seriøst i sundhedssystemet. Flere end man tror har en intolerance og det er ofte fødevarer som mælk, gluten og æg, der i de fleste tilfælde er årsagen.

I Når din mad gør dig sygopstiller Jonna Deibjerg forskellige symptomer, der kan skyldes fødevarerintolerancer, som f.eks problemer med fordøjelsen, forkølelser, urinvejslidelser, hudproblemer, psykiske sygdomme, lavt blodsukker, candida mv. Bogen har et selvstændigt afsnit om hvordan allergier og intolerance giver udslag hos børn.
Sidst i bogen er der vejledninger til, hvordan man påbegynder diæter, samt opskrifter på forskellige typer mad, der kan være vanskelig at lave, hvis man ikke kan bruge mælk, gluten og æg.
Jonna Deibjerg, uddannet apotekerassistent, men da hendes egen søn ikke kunne tåle mælk og gluten, begyndte hun at interessere sig for kostens betydning for helbredet. Hun har været diætrådgiver og formand for diætudvalget for Astma-Allergiforbundet i 12 år indtil 1988. Siden 1990 har hun haft egen privatkonsultation og foredragsvirksomhed. Hun har udgivet en række bøger gennem årene om emnet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonna Deibjerg
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 19 Apr 2011
Oplagsdato: 19 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702379

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Når din mad gør dig syg - Om uforklarlige symptomer og hvordan de kan undgås Hovedland