Når de ældre bliver gamle - Håndbog for pårørende

Vis stort billede
Når de ældre bliver gamle - Håndbog for pårørende

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ny bog ruster dig til at støtte dine gamle forældre – uden at du selv får stress.


Det sker på et tidspunkt for os alle. De mennesker, vi holder af, bliver ældre og får brug for hjælp og omsorg i hverdagen. Denne bog er en håndsrækning til dig i din nye rolle som pårørende.
Alderdom og sygdom kan synes skræmmende, men som søn/datter kan du gøre en forskel ved ikke at distancere dig men turde forholde dig til realiteterne. Det gælder både, hvis din gamle far ikke tager sin medicin, hvis din mor begynder at isolere sig, og når de mere eksistentielle spørgsmål omkring døden trænger sig på. Den særlige nærhed, der kan opstå i situationer, hvor I virkelig har brug for hinanden, kan være berigende og tilføre jeres forhold en ekstra dimension.
”Når de ældre bliver gamle” hjælper dig til at løse en række praktiske udfordringer, som f.eks. kontakten til hjemmepleje og hospital, og hvordan du som pårørende bliver en konstruktiv samarbejdspartner i forhold til de professionelle aktører. Der opstår desværre ikke så sjældent gnidninger, fordi de professionelle og du som privatperson ser de ældres behov i forskelligt lys.
Denne bog fører dig sikkert igennem det hele. Den giver også en grundig indføring i alle de relevante områder, du som pårørende i en travl hverdag kan have vanskeligt ved at overskue. Det gælder bl.a. aldringens generelle udfordringer, kommunens visitation, spørgsmål omkring fuldmagt og værgemål, demensudredning og informationer om ældreboliger og plejecentre.
Den henvender sig primært til børn eller svigerbørn af de ældre, men kan også bruges af ægtefæller, partnere eller venner samt af hjemmehjælpere, plejehjemsansatte og andre professionelle.
”Kravene til pårørende vil uden tvivl vokse i de kommende år. Denne bog giver værdifuld viden og konkrete redskaber til at håndtere dem på en konstruktiv og positiv måde,” skriver Beth Lilja, direktør for Dansk Selskab for Patientsikkerhed i bogens forord.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Merete Rømer Engel / Birgitte Rask Sønderborg
Sideantal: 235
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 154 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 421 g
Udgivelsesdato: 27 May 2015
Oplagsdato: 27 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044906

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Når de ældre bliver gamle - Håndbog for pårørende Nyt Nordisk Forlag