Motion på recept - Motion som behandling

Vis stort billede
Motion på recept - Motion som behandling

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I sin første bog, Recept på motion, forklarede Bente Klarlund Pedersen, hvorfor fysisk aktivitet er så vigtig for vores sundhed og velbefindende.
I denne nye bog, Motion på recept, forklarer hun, hvordan fysisk aktivitet kan indgå i behandlingen af en række alvorlige kroniske sygdomme som astma, cancer, depression, diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, gigt, knogleskørhed, rygerlunger, rygsmerter, åreforkalkning m.m. Budskabet er, at den nyeste forskning har vist, at fysisk træning med fordel kan indgå i behandlingen af disse sygdomme, og at fysisk træning kan være lige så effektiv og i særlige situationer mere effektiv end medicinsk behandling.
Kort og letforståeligt forklares, hvordan træningen påvirker sygdomsforløbet. Hun giver desuden praktiske anvisninger på generelle øvelser, som kan udføres i fitness-center, hjemme i stuen eller i sygesengen. Endelig giver hun for hver sygdom forslag til skånsomme men effektive træningsprogrammer.
Målgruppe: Patienter, der har fået diagnosticeret en eller flere af ovennævnte livsstilssygdomme. Dem er der en lille million af i Danmark.
Dr.med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet og professor ved Københavns Universitet. Hun er leder af grundforskningsfondens Center for Inflammation og Stofskifte, der bl.a. udforsker de molekylære mekanismer bag fysisk aktivitet, og hvordan disse gavner sundheden. Hun er forfatter til mere end 300 videnskabelige artikler og bøger, og optræder som gæsteprofessor verden over. Hun er formand for forskningsudvalget på Rigshospitalet, leder af Muskel Clusteret ved det sundhedsvidenskabelige fakultet og formand for Det Nationale Råd for Folkesundhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bente Klarlund Pedersen
Sideantal: 271
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Birgitte Lerche
Fotograf: Ernst Tobisch
Fagredaktør: Jørgen Lethan,Søren Hansen
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 134 mm
Højde: 208 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 470 g
Udgivelsesdato: 12 Jan 2005
Oplagsdato: 12 Jan 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717037090

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Motion på recept - Motion som behandling Nyt Nordisk Forlag