Mormor, din datter er blevet mor

Vis stort billede
Mormor, din datter er blevet mor

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen handler om det vigtige forhold mellem mor og datter, når datteren bliver mor. Når datteren bliver gravid opstår der et behov fra begge sider for at komme hinanden nærmere. Det generationsskifte, der sker for begge to, er en fantastisk mulighed for at forbedre forholdet og lægge tidligere vanskeligheder på hylden.

Bogen giver læseren en forståelse for, hvad der sker for mor og datter. Den peger på, hvordan man kan styrke forholdet og undgå, at konflikter opstår eller forværres.
Mellem de forskellige kapitler er gengivet interview med fem par mormødre og deres døtre. De har alle stået i vanskeligheder og fortæller åbent om, hvordan det har påvirket dem, og hvad de har gjort for at komme igennem til et bedre forhold.

Mød f.eks. Lea og Freja, fra en familie domineret af stærke kvinder, og hvor mænd er en velkommen dimension i livet men langt fra en nød­vendighed. Eller Kirsten og Lena der, trods nær kontakt med hinanden, mangler rødder til en større familie og dermed familiære rollemodeller at spejle sig i.

Marion Thorning er konsulent og konfliktmægler samt uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske. Hun mægler i konflikter på arbejdspladser og i familier, afholder kurser i konflikthåndtering og er forfatter til flere bøger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marion Thorning
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 152 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 395 g
Udgivelsesdato: 08 Nov 2009
Oplagsdato: 08 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878045

Udgivelsesår

2009