Morgianesyndromet - Om kvinders angst for at træde frem

Vis stort billede
Morgianesyndromet - Om kvinders angst for at træde frem

59,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogens udgangspunkt er iagttagelsen af, at mange kvinder ikke alene devaluerer sig selv, men i det hele taget har store vanskeligheder med at få udtrykt, hvad de kan og vil og med at handle i egen interesse. Denne iagttagelse er udgangspunkt for Lise Winther-Jensensdefinition af Morgianesyndromet.
Bogen fremlægger en historisk, kulturel og fagpsykologisk diskussion af både kønsroller, familiemønster og personlighedsstruktur, og tilbyder især nye indsigter inden for tre områder, nemlig dels definitionen af Morgianesyndromet, dels forståelsen af afhængigheden mellem indrestyring og narcissisme og dels forståelsen af det helende potentiale i den primære narcissisme. Bogens åbne spørgsmål er, hvordan kvinder kan finde tilbage til den primære narcissismes overbevisning om at have ret til at være til, blot fordi vi er her.
Morgiane syndromethenvender sig til psykologer, psykoterapeuter, læger og andre som beskæftiger sig professionelt med kvinder, til interesserede i kvindepolitik og kvindehistorie samt til alle kvinder, der ønsker at vide mere om sig selv og deres kønsrolle.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Winther-Jensen
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 29 May 2008
Oplagsdato: 29 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777065255

Sprog

Dansk

Morgianesyndromet - Om kvinders angst for at træde frem Dansk Psykologisk Forlag