Moderne psykoterapi - Teorier og metoder

Vis stort billede Tilføj
Moderne psykoterapi - Teorier og metoder

600,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Moderne psykoterapi – teorier og metoder er den første samlede og opdaterede beskrivelse af de dominerende psykoterapeutiske retninger og deres anvendelse i psykiatrisk og psykoterapeutisk praksis i en dansk sammenhæng.

Bogen er skrevet af en lang række erfarne psykiatere og psykologer. I den første del omtales de mest udbredte psykoterapeutiske retninger, herunder psykodynamisk psykoterapi, kognitiv adfærdsterapi, systemisk terapi, interpersonel psykoterapi og gruppeterapi. Første del afsluttes med to kapitler om psykoterapiens diversitet og integration.

I anden del gennemgås den psykoterapeutiske behandling af forskellige psykiatriske lidelser som f.eks. psykoser, angsttilstande, depressioner, personlighedsforstyrrelser, belastningsreaktioner, somatiseringstilstande og spiseforstyrrelser.

Tredje del af bogen beskriver behandlingen af særlige tilstande og problemstillinger som f.eks. selvmordsforsøg, traumer, transkulturelle spørgsmål og seksuelle problemer. Bogen afsluttes med kapitler om evidens i psykoterapi, supervision, uddannelse og identitet samt etiske spørgsmål i psykoterapien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Elsass / Bo Møhl / Stig Poulsen / M.Fl
Sideantal: 716
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Louise Perlmutter
Fagredaktør: Bent Rosenbaum,Per Sørensen,Francisco Alberdi
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 179 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 41 mm
Vægt: 1075 g
Udgivelsesdato: 11 Aug 2015
Oplagsdato: 11 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741257280

Sprog

Dansk

Moderne psykoterapi - Teorier og metoder Hansreitzels