Moder Jord renser og helbreder - - med kaffe og kefir, kærlighed og fred.

Vis stort billede Tilføj
Moder Jord renser og helbreder - - med kaffe og kefir, kærlighed og fred.

220,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Moder Jord renser og helbreder - med kaffe og kefir, kærlighed og fred." er en bog om, hvordan vi hver især kan hjælpe vores krop tilbage til sundhed, livsglæde og velvære igen. Kroppen er 100% selvhelbredende, og hvis vi giver den de naturlige forhold, den ønsker, vil den skabe sundhed, hvor vi nu oplever sygdom og helbredsgener. For uanset hvad vi fejler, stammer det næsten altid fra en ubalance i vores tarmflora. "Sygdom starter i tarmene!", sagde Hippocrates, og det passer!
I bogen viser forfatteren, hvordan med meget billige, enkle, sjove og gammelprøvede metoder - i vores daglige liv kan vi sætte blus under alle kroppens udrensende og helende mekanismer.
Vores moderne livsstil er belastende for os både fysisk og psykisk. Vores kroppe ligner faktisk til forveksling - stenaldermenneskets, og deres behov er derfor næsten de samme. Det er livsvigtigt for os, at vi forsyner os selv med masser af frisk luft, sollys, jordkontakt,letfordøjelig mad og positive følelser og menneskelige relationer. Derfor må vi hver især genfinde disse gode og naturlige rammer for os selv og ikke mindst for vores børn - hvis vi ønsker et liv i glæde, sundhed og velvære!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katrine Rudolph
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 251 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 2014
Oplagsdato: 12 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771457995

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Moder Jord renser og helbreder - - med kaffe og kefir, kærlighed og fred. Books On Demand