Mod - Overvind frygten og lad selvtilliden stråle

Vis stort billede
Mod - Overvind frygten og lad selvtilliden stråle

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

MOD er New York Times bestsellerforfatteren Debbie Fordshidtil mest personlige, kraftfulde og praktiske værk om hvordan man genvinder styrke og et autentisk selvudtryk. Hvor hun tidligere kastede lys på skyggen fokuserer hun nu på det personlige mod og betydningen af at se sin frygt i øjnene.
Hver dag stilles vi over for hundredvis af valg, som enten giver os større selvtillid og gør os stærke eller berøver os de ting, vi ønsker os mest. Når vi mangler selvtillid, føler vi ikke, at vi er værdige til at få det, vi helst vil have, til at sige sandheden, til at træffe beslutninger, som forbedrer vores liv. Når vi føler os svage, hjælpeløse eller magtesløse, mangler vi den styrke, der skal til for at afværge tanken på nederlag og negativitet og gå op mod den frygt, som fylder vores bevidsthed og forhindrer os i at komme videre frem og leve i harmoni med vores dybeste ønsker.
Gennem sin egen dybt personlige historie, viser Debbie Ford, hvordan vi kan opnå en helt ny frihed til at give udtryk for alle sider af os selv. Bogen fører læseren gennem syv transformerende processer, som hjælper med at aktivere mod og åbne for ubegrænset adgang til den selvtillid, glæde og kraft, der altid findes i os. Når vi åbner for denne livskraft kommer vi i kontakt med vores højeste potentiale og bliver i stand til at opnå hvad som helst.
Debbie Ford er en af vor tids allerstørste lærere inden for personlig udvikling. Hun er grundlægger af The Ford Institute for Transformational Training og er en af pionererne inden for udbredelsen af skyggearbejdet. Hun afholder kurser og træningsforløb over hele verden og er bestsellerforfatter til en lang række bøger, som er oversat til 32 sprog og solgt i over en million eksemplarer på verdensplan.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Debbie Ford
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Charlotte Søeborg Ohlsen
Forord af: Wayne Dyer
Originaltitel: Courage. Overcoming Fear and Igniting Self-Confidence
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Joyce Ostin
Udgiver: Wiboltts Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 439 g
Udgivelsesdato: 28 Nov 2012
Oplagsdato: 28 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799582204

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Mod - Overvind frygten og lad selvtilliden stråle Wiboltts Forlag