Mød livet - fra kernen

Vis stort billede
Mød livet - fra kernen

350,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Indre uro, træthed, konflikter med andre mennesker, stressede tanker om arbejdet eller privatlivet er en del af mange menneskers hverdag. Mød livet - fra kernenhandler om, hvordan vi kan lære at tackle de svære følelser og få mere nærvær og indre ro.
Hvordan kan det være, at vi har så svært ved at håndtere følelserne i vores moderne samfund? En væsentlig årsag er, at vi mangler redskaber, der kan hjælpe os. Denne bog giver via et meget enkelt begrebssæt - kaldet kernen og masken - en forståelse for, hvordan følelser arbejder, og hvordan vi kan forbedre vores livskvalitet både på det indre plan og i forholdet til andre.
Forståelsen bygger på det menneskesyn, at alle mennesker har en positiv kerne, der ligger som et beredskab bag problemer og blokeringer. Kernen er både vores anker og vores retningsviser. Ved at møde livet - både livet i os selv og livet med de andre - fra kernen bliver vi i stand til både at tænke, føle og handle mere konstruktivt.
Mød livet - fra kernenhandler om
* hvordan vi kan lære at bruge vores følelser som vejledere i livet
* hvordan ledere og medarbejdere kan blive bedre til at lede og samarbejde
* hvordan vi kan blive bedre til at arbejde med andre mennesker
Mød livet - fra kernener blevet til på baggrund af Speculars mangeårige arbejde med psykologisk efteruddannelse af faggrupper, der arbejder med andre mennesker, bl.a. indenfor undervisning, rådgivning, behandling og personaleledelse. Bogen vil være velegnet som undervisningsbog for disse faggrupper. Desuden kan bogen læses med udbytte af enhver, der ønsker at blive bedre til at forstå sit eget liv og turde møde livet i alle dets facetter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dagmar Møller Kristensen / Hanne Thorup / Anny Haldrup
Sideantal: 246
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Specular
Bredde: 178 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 804 g
Udgivelsesdato: 05 Mar 2007
Oplagsdato: 05 Mar 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799187706

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk