Mobilen tager magten - Hvad vi mister ved at prioritere digitalt samvær

Vis stort billede Tilføj
Mobilen tager magten - Hvad vi mister ved at prioritere digitalt samvær

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Smartphones og iPads sluger meget tidi mange menneskers – unge som gamles – hverdag og dagligliv, men hvilkekonsekvenser har det for vores nærvær og samvær med andre, vores familieliv,vores børn og unges udvikling, oglærer/elev-relationen at meget af vores tid går med at se ind i en skærm?


Denne bog beskriver, hvordan dendigitale teknologi og de sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat direktegår ind og udnytter menneskets instinkter og tilfredsstiller vores behovs –hurtigere end vores forstand og vilje kan ’følge med’ og ’sige fra’. Mennesketsur-instinkter styres af behov for: sex,føde, og at holde os orienteret og føle os som en del af ’flokken’. Markedet afsociale medier ændrer og styrer vores adfærd væk fra det tilstedeværende merekrævende nærvær med andre mennesker, der kræver en større indsats, til dethurtige digitale kick, hvor vi føler os ’med’.

Hvad kan man ’selv’ ændre ved det ? Hvem kan ? Skal man – og hvorfor ? Bogenkommer med en række bud og er tiltænkt forældre og lærere, psykologer ogpædagoger, samfunds- og teknologi-interesserede, giver en række svar ogværktøjer.

Morten Munthe Fenger erforskningspsykolog og har skrevet en række opsigtsvækkende artikler: ”Afhængig af smartphone” og”Fagre digitale verden” i Psykolog Nyt som har startet en debat om voresmentale sundhed i et liv med øget digitalt samvær. Han bruges af mange mediersom ekspert i (mis)brug af smartphones m.v. ­– senest i TV2-Dokumentaren ”Nårmobilen tager magten”, august 2015

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Munthe Fenger
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Informations Forlag
Udgivelsesdato: 29 Feb 2016
Oplagsdato: 29 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775144983

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Mobilen tager magten - Hvad vi mister ved at prioritere digitalt samvær Informations Forlag