Mit ustyrlige liv - otte beretninger om et voksenliv med ADHD

Vis stort billede
Mit ustyrlige liv - otte beretninger om et voksenliv med ADHD

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Mit ustyrlige liver en interview bog med otte mennesker, som har ADHD-lidelsen helt inde på livet. Igennem fortællingerne ønsker forfatter, Stig Petersenat imødekomme samfundets mangelfulde viden om lidelsen samt give alle ADHD-ramte og pårørende et kvalitativt værktøj i hverdagens kamp mod sygdommens problemer.
Den bedste måde at lære noget om ADHD på er at lære de mennesker, der lever med lidelsen, at kende. I disse år øges langsomt fokus på den 1-2 % store del af den voksne befolkning, der er ramt af lidelsen.
Tidligere er man gået ud fra at børn og unge med DAMP, som ADHD kaldtes før, voksede fra sygdommen, men det er en fejlvurdering, som desværre har isoleret danskere over 18 år med ADHD og ikke givet dem muligheden for den rette behandling. Mange voksne ADHD-ramte er derfor først i de seneste år selv blevet klar over, hvad der er årsag til, at de har så svært ved at bevare kontrollen over deres til stadighed ustyrlige liv.
Mit ustyrlige livgør sit for at fremme den positive udvikling i en menneskevarm og vedkommende bog til gavn og oplysning for ADHD-ramte, deres pårørende og bekendte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stig Pedersen / Stig Petersen
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Stig Petersen
Udgiver: Siesta
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 216 g
Udgivelsesdato: 22 Nov 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822148

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Mit ustyrlige liv - otte beretninger om et voksenliv med ADHD Siesta