Mit univers - og dit

Vis stort billede Tilføj
Mit univers - og dit

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Mit univers - og dit er en nytænkende og provokerende bog, som er kritisk til både New Age og lægevidenskaben, skrevet psykoterapeuten Ingelise Lund .

Det handler om det hele menneske og om årsagen til vore tvangshandlinger, mønstre, vaner - hvordan de opstår i vores liv og hvorfor de er så vanskelige at ændre, men især om at de er mulige at ændre og forløse.

Ingelise Lunds teori bygger på erfaringer, fra selvudøvelse af gamle etniske spirituelle traditioner, sammenholdt med enkle, videnskabelige undersøgelser samt erfaringer fra mange års arbejde med klienter og kursister.

Ingelise Lund (f. 1957), selvstændig psykoterapeut. Hun har erfaring fra det etablerede system som sygeplejerske i det somatiske, men mest fra det psykiatriske område. Har kropsrelateret psykoterapi uddannelse fra Bodynamic, hvor hun i en årrække var gæsteunderviser på modul 1 og chok og traume uddannelsen. Mange års erfaring med egne klienter.

Ingelise Lunds teori bygger desuden på udøvelse af, viden om eller fra ophold hos, indisk Kria meditation, peruvianske shamaner og ayahuasca ceremonier, bombis-shamaner i Nepal. orakler i Tibet, samisk shamanisme, buddhistiske munke og bardo- teorien samt meget mere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ingelise Lund
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Underskoven
Bredde: 135 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 381 g
Udgivelsesdato: 09 Nov 2008
Oplagsdato: 09 Nov 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792259844

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk