Mindre stress, mere nærvær

Mindre stress, mere nærvær Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I bogen MINDRE STRESS, MERE NÆRVÆR giver stresscoach og mindfulness-instruktør Lars Damkjær sine bud på, hvordan stressepidemien bremses gennem forebyggelse. Ved at lære at stoppe op og tanke op rent mentalt kan vi bedre stå imod og håndtere de stigende udfordringer og krav, vi udsættes for.


Bogen indledes med en kort introduktion til selve stressbegrebet og vores evne til at balancere mellem krav og ressourcer. Herefter dykker forfatteren ned i en række fænomener, som kan være med til afdække, hvad der stresser os – og hvad der giver os overskud i hverdagen. Det kan fx være i forhold til vores arbejdssituation, vores grundlæggende værdier og drømme samt vores relationer.
Der tages specifikt fat om brugen af sociale medier og problematikken online-afhængighed, som flere og flere af os lider af – ofte uden at vide det.
Læseren bliver løbende præsenteret for simple værktøjer og forslag til, hvordan vi selv kan blive opmærksomme på stressfælder og åndehuller og derudfra træffe et valg. I bogens sidste del beskrives metoder til at få fokus på det at være i nuet gennem mindfulness-meditationer, åndedrætsøvelser og yogapraksis. Træning og rutiner er en forudsætning for at opnå et godt resultat, og læseren får via QR-koder i bogen direkte adgang til lydfiler med konkrete øvelser.
Bogen er hele vejen igennem krydret med små, tankevækkende citater samt cases fra forfatterens personlige og professionelle liv.
MINDRE STRESS - MERE NÆRVÆR henvender sig til alle, som gerne vil blive bedre til at stoppe op og føle mere nærvær, og til dem, som trænger til inspiration til, hvordan man bliver ven med sin indre kritiker.
Lars Damkjær, født 1970, har en international kandidatgrad i kommunikation og sociologi, er certificeret coach og uddannet mindfulness-instruktør med speciale i stresshåndtering.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Lars Damkjær
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 158 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 297 g
Udgivelsesdato: 18 Jun 2014
Oplagsdato: 18 Jun 2014
Varefakta
Reference

b-9788717043794

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk