Mindfulness - - lær det med lethed

Vis stort billede
Mindfulness - - lær det med lethed

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Denne fine lille bog om bevidst nærvær (...) forklarer i et enkelt og mundret sprog tankerne bag mindfulness (...) God bog i udøvelse af mindfulness..."

Uddrag fra lektørudtalelse fra Dansk Biblioteks Center

Kender du til triste tanker, der ikke vil lette? Til angst, der ikke vil slippe? Til smerter, der gnaver dybere og dybere? Og har du prøvet psykoterapi uden held? Så kan du måske finde lindring her: Flere og flere mennesker har fået øjnene op for mindfulness meditationens evne til at skabe følelsesmæssig balance, styrke det fysiske helbred - og øge oplevelsen af lykke. De fleste mærker hurtigt effekterne af en daglig mindfulness praksis, og ønsker efter et stykke tid at videreudvikle denne praksis.

MINDFULNESS - LÆR DET MED LETHED besvarer to kernespørgsmål: "Hvordan finder jeg den mest enkle meditationspraksis - en praksis, som er let at holde fast i fremover?" og "Hvordan kommer jeg videre med min mindfulness meditation, så den kan øge mit generelle lykkeniveau betragteligt?"

Forfatten, Lise Baltzer, er MA (edu.psych.) og har årelang samt omfattende mindfulness træning fra både ind- og udland. Hun driver House of Mindfulness i Randers, hvor hun kører mindfulness kurser og uddanner fremtidens mindfulness instruktører.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Baltzer
Sideantal: 110
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Kim Baltzer
Omslagsgrafiker: Kim Baltzer
Originaltitel: Mindfulness - lær det med lethed
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Autenz
Bredde: 150 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 256 g
Udgivelsesdato: 24 Jan 2012
Oplagsdato: 24 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799472017

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk