Mindfulness for særligt sensitive mennesker - Bog + CD

Vis stort billede
Mindfulness for særligt sensitive mennesker - Bog +  CD

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mindfulness for særligt sensitive mennesker.
Mindfulness er en måde at være bevidst og nærværende til stede i nuet uden automatisk at reagere på tanker, følelser og stemninger. Mindfulness er en enkel form for meditation, som er nem at gå til for de fleste, og som skaber de bedste betingelser for den indre ro, for glæde, overskud, fornemmelsen af selvværd og frihed til at vælge. Bogen er en guide til, hvordan du kan praktisere mindfulness - konkret, enkelt og lige til at gå til, og den medfølgende cd gør det enkelt at begynde din egen mindfulness-praksis i dagligdagen.

Hos særligt sensitive mennesker er nervesystemet mere fintfølende, og man indoptager indtryk, følelser og stemninger på en dybere og mere nuanceret måde end de fleste. Særligt sensitive mennesker er derfor disponeret for at skabe et empatisk, lykkeligt og meningsfyldt liv med dybe oplevelser og relationer. Men hvis ikke særligt sensitive mennesker forstår at beskytte sig mod overstimulering, er de mere disponeret for at føle sig anderledes, utilstrækkelige, udmattede og stressede. Nærværet er den bedste beskyttelse mod overstimulering. Hertil er mindfulness en formidabel teknik.

Forfatteren har mere end 20 års erfaring med personlig udvikling og har praktiseret meditation i 12 år. Hun er selv særligt sensitiv og har erfaret, hvordan mindfulness kan forebygge overstimulering, og hvordan mindfulness kan hjælpe med at håndtere situationer, når det alligevel sker.

Susanne Møberg er bestsellerforfatter til flere bøger om personlig udvikling og intuitiv maling. Bl.a Er du også særligt senstiv? 2009 og Mod til sælvværd 2011 samt Redskaber til særligt sensitive mennesker. Susanne Møberg er en flittig kursus- og foredragsholder og har egne virksomhed med coaching og vejledning af bl.a. særligt sensitive mennesker. www.moeberg.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Møberg
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Møbergs Forlag
Bredde: 155 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 250 g
Udgivelsesdato: 19 Oct 2010
Oplagsdato: 15 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798899358

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Mindfulness for særligt sensitive mennesker - Bog + CD Møbergs Forlag