Mindful mosaik - Stress-af malebog

Vis stort billede Tilføj
Mindful mosaik - Stress-af malebog

112,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

PAUSER, TID, RO OG NÆRVÆR MINDFUL MOSAIK:

Stress-af Malebog er til voksne og børn, der har brug for ro og nærvær. Stress af med malebogen, og brug kreativiteten til at skabe nogle små kunstværker, som du kan klippe ud og hænge op.

MINDFUL MOSAIK: Stress-af Malebog skiller sig ud ved, at den indeholder Gl. Rye-kunstner Marie Elisabeth A. Franck Mortensens egne håndtegnede skitser med inspiration fra hendes mosaikkunst, som du nu får mulighed for at arbejde videre på. I bogen er den levende streg vægtet. Du kan farvelægge billederne, men der er også billeder, som du kan slippe din kreativitet løs og tegne videre på.

MINDFUL MOSAIK: Stress-af Malebog tager udgangspunkt i den søgen, forfatteren selv har haft ind i kunsten, med fokus på det nærværsrum, som ligger imellem dig og kunstværket, imellem stregerne og imellem farverne. Det nærværsrum, som man kan opleve, når man et øjeblik giver slip og kommer ind bag larmen i hverdagen – bag sine tanker, følelser og krop, og hvor man oplever kontakten til altings inspiration. Det handler om at give slip, stresse af og overgive sig til nuet og være til stede i stregen og farverne.

MINDFUL MOSAIK: Stress-af Malebog er lavet i en ”TO-GO”-form, som du altid kan have med i tasken og tage frem, hvor som helst du er, og dermed skabe en pause med fokus på tid, ro og nærvær.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Elisabeth A. Franck Mortensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Creativespaces
Bredde: 226 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 256 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2015
Oplagsdato: 31 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799541386

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk