Min vej gennem det danske sundhedssystem - vorherre bevares!

Reduced price!
Vis stort billede
Min vej gennem det danske sundhedssystem - vorherre bevares!

183,20 kr

-20%

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dette er en dokumenteret, autentisk beretning om min vej igennem det danske sundhedssystem! Det har været et forløb præget af afmagt, frustrationer og ofte en oplevelse af ikke at blive hørt. Jeg håber med min beretning at kunne hjælpe andre, som står i lignende situationer. En tur igennem det danske sundhedsvæsen er bestemt ikke for sarte sjæle.

I små 30 år har jeg selv arbejdet inden for sundhedsvæsenet. Bogen skildrer en del af mit liv før, under og efter kontakten med det, vi kalder et "velfærdssamfund". Det har på mange måder været en barsk fornøjelse. Havde jeg ikke haft den stærke psyke, min humor og optimisme samt det gode netværk, jeg har, er jeg ikke sikker på, jeg havde stået det igennem. Tænk på de mange enlige, der selv må kæmpe med det hele! Vorherre bevares, siger jeg bare!

For mit vedkommende har det været direkte ydmygende at blive syg og skulle de forskellige instanser igennem. Jeg har oplevet at blive glemt i systemet, udsat for lægeligt sjusk, at blive mistænkeliggjort og være offer for ignorering af lægers faglige udtalelser og omformuleringer deraf, ligesom jeg gentagne gange er blevet truet på mit eksistensgrundlag.
Jeg spørger bare: Er det værdigt? Er det virkelig, hvad vi vil være vores syge borgere bekendt?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lena Mortensen
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgiver: Kahrius.Dk
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 386 g
Udgivelsesdato: 22 Jan 2013
Oplagsdato: 22 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791470936

Sprog

Dansk

Min vej gennem det danske sundhedssystem - vorherre bevares! Kahrius.Dk