Min dejlige hud

Vis stort billede
Min dejlige hud

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Som teenager kan det være svært at holde styr på sin hud. Den slår ud i tide og utide, og både bumser, urenheder, tør og sart hud kan gøre det svært at være glad for sin hud hele tiden.

Heldigvis er der hjælp at hente med ”Min dejlige hud”. Her findes tips og råd til alle slags hudtyper. De fleste ingredienser findes hjemme på køkkenhylderne og på badeværelset, så de brugbare redskaber ikke er langt væk.

Bogen giver tips til hjemmelavede masker, peelings og generel pleje til alle teenagehudtyper.

Saml dine veninder til en hyggelige dag hvor I laver hjemmelavede hudprodukter af sunde råvarer, der gavner jeres dejlige hud—uanset om I har forskellige eller samme hudtyper.

Det er skønt at forkæle sig selv med en behagelig, lindrende og helende maske, men en sund hud skabes ikke kun udefra. Derfor rummer bogen også opskrifter på sunde juicer og smoothies, som giver fugt og glød indefra—og som ikke mindst smager fantastisk!

Bogen er skrevet af Gitte Ankersen og Laura Bonne, som giver dig de bedste opskrifter på hjemmelavet luksus til din hud. Gitte Ankersen er mor og kender alt til besværlig hud og hvad det kan gøre ved humøret, når den ikke arter sig, som den skal. Laura Bonne er kvinden bag den succesfulde wellness-klinik Amazing Space og en lækker hudplejeserie af samme navn.

Giv din hud den bedste pleje både indefra og udefra.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Laura Bonné (efter idé af Gitte Hugreffe Ankersen)
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 169 mm
Højde: 208 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 464 g
Udgivelsesdato: 09 Aug 2015
Oplagsdato: 09 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777498015

Sprog

Dansk