Mental styrke - Coaching i Frømandskorpset

Vis stort billede
Mental styrke - Coaching i Frømandskorpset

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den hårdeste (og måske dyreste) uddannelse i Danmark foregår på Frømandskorpsets elevskole. Et af fokuspunkterne i uddannelsen er, at lære eleverne at tænke klart under stort pres - så de kan agere i kaos. Men for at kunne det, må man være mentalt i balance og have et robust selvværd. Det betyder, at man bl.a. må opnå en høj grad af selverkendelse, udvikle sin følelsesmæssige intelligens, have en høj stresstolerance og kunne fungere optimalt både som enkeltperson og i grupper, samt endelig være i besiddelse af denne ret udefinerbare egenskab: >>hverdagsklogskab<<. Det handler om mental styrke.
For at bibringe eleverne disse egenskaber og færdigheder har den tidligere leder af Frømandskorpsets elevskole, Kim Østergaard og idrætspsykologen Jens Hansen i fællesskab udviklet en særlig form for coaching, som de beskriver i bogen. At metoden virker er hævet over enhver tvivl, for langt flere elever fuldfører den hårde uddannelse nu end tidligere - og kravene er ikke blevet mindre!
Umiddelbart kunne man tro, at træningen af en eliteenhed i militæret ligger milevidt fra en almindelig hverdag, men forskellen er rent metodemæssig ikke stor. De fleste af os lever under pres, så vi har hårdt brug for mental styrke og den hverdagsklogskab, som får det hele til at fungere.
Jens Hansenhar i over 35 år - som psykolog, træner, coach, mentor, lektor og konsulent - fungeret som udvikler af personligheden og den mentale styrke hos folk, der skal præstere noget på en sportsarena, på scenen, på jobbet, i militær sammenhæng eller i livet generelt. Han er forfatter til en lang række bøger om coaching indenfor sport og erhvervsliv.
Kim Østergaardejer i dag konsulentfirmaet AmikiGroup, der arbejder med ledelses- og teamudvikling samt coaching og mentoring. Han har en mastergrad fra Copenhagen Business School, og har arbejdet som HR Partner ved Novo Nordisk. Han er uddannet og har arbejdet i sammenlagt 14 år i Søværnets Frømandskorps, hvor han i syv år var leder af Frømandskorpsets elevskole.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Østergaard / Jens Hansen
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 142 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 341 g
Udgivelsesdato: 15 Oct 2008
Oplagsdato: 11 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717040182

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Mental styrke - Coaching i Frømandskorpset Nyt Nordisk Forlag