Menneskets ernæring

Vis stort billede
Menneskets ernæring

595,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv.

Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de sociale, kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser, samt hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger om ernæring, der gives.

Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle.

Bogens kapitler er skrevet af en række førende fagpersoner og forskere inden for deres respektive felt og inddrager nyeste nationale og internationale forskning.

Menneskets ernæring , 4. udgave er gennemgribende revideret, opdateret i forhold til nyeste anbefalinger og forskning samt suppleret med en række nye kapitler om bl.a. kost og hjernens præstationsevne samt populære slankediæter og kostformer.

Bogen er en grundbog inden for ernæring og sundhed og har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række mellemlange og videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår. Den kan desuden anvendes af fagprofessionelle, der ønsker opdateret viden på området.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Fleischer Michaelsen / Nanna Roos / Anne Marie Beck / M.Fl
Sideantal: 694
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Saltomortale
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 4
Tegnet af: Bent Nielsen
Fagredaktør: Susanne Gjedsted Bügel,Steen Stender,Jørn Dyerberg,Arne Astrup
Udgiver: Munksgaard
Bredde: 185 mm
Højde: 253 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 1382 g
Udgivelsesdato: 19 Nov 2015
Oplagsdato: 19 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762813762

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk