Mennesket - Den genetiske arv

Vis stort billede
Mennesket - Den genetiske arv

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Livets hemmelighed blev afsløret i 1953, hvor James D. Watson og Francis Crick offentliggjorde en model af DNA-molekylet.
Modellen har siden haft en kolossal indvirkning på videnskaben og samfundet.
Indlejret i molekylets yndefulde kurver lå nøglen til en helt ny videnskab, molekylærbiologien, der over de efterfølgende 50 år har givet os en forbløffende indsigt i vores arts biologi. Ligeså betydningsfuld har indvirkningen været på lægevidenskaben, fødevareproduktionen og retssystemet. DNA er ikke længere noget, der kun interesserer forskere i laboratorier; det vedkommer os alle.
Mennesket. Den genetiske arv giver i et letlæseligt sprog og ved hjælp af pædagogiske illustrationer sin læser redskaberne til at forstå den basale genetiske teori om DNA og det humane genom. Med udgangspunkt i denne teori tager forfatteren læseren på en spændende rejse, der belyser spørgsmålene om menneskets oprindelse, udvikling og sygdom. Bogen slutter med et bud på den fremtidige evolution inden for biologi.
Peter K.A. Jensen er ledende overlæge ved Klinisk Genetisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital. Han har tidligere udgivet populære bøger om menneskets oprindelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter K.A. Jensen
Sideantal: 233
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Tegnet af: Troels Marstrand
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 132 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 400 g
Serie: Univers.
Udgivelsesdato: 04 Dec 2006
Oplagsdato: 19 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779342262

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Mennesket - Den genetiske arv Aarhus Universitetsforlag