Meditation og mindfulness - Tidløs visdom til det moderne menneske

Vis stort billede
Meditation og mindfulness - Tidløs visdom til det moderne menneske

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Interessen for meditation og mindfulness stiger eksplosivt i disse år. Men hvad er den grundlæggende filosofi egentlig bag disse populære begreber? Og hvordan får du tid til et mere mindfuldt liv i din i forvejen travle tilværelse?

Henning Daverne er en af Danmarks førende eksperter på området, og han giver dig i denne bog en dybere indsigt i, hvad der oprindeligt ligger til grund for Østens tusindårige visdom.

I et letforståeligt sprog bliver du guidet igennem begreberne ved hjælp af illustrative eksempler og cases. Bogens øvelser og teknikker gør det nemt for dig at tilegne dig den ny viden, så du kan anvende den med effekt i hverdagen. Her får du den definitive guide til meditation og mindfulness for det moderne menneske.

Henning Daverne har en baggrund indenfor kampsport, fitness, traditionel kinesisk medicin og selvudvikling. Henning har undervist mere end 20.000 mennesker og betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for erhvervsmeditation med en række bestsellere bag sig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henning Daverne
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 180 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 1154 g
Udgivelsesdato: 24 Sep 2013
Oplagsdato: 24 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771370669

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Meditation og mindfulness - Tidløs visdom til det moderne menneske People'Spress