Meditation - Din nøgle til et fredfyldt sind

Vis stort billede
Meditation - Din nøgle til et fredfyldt sind

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Meditation er i Pema Chödröns øjne ikke et spørgsmål om at opnå en speciel transcendental tilstand, men om at være hundrede procent til stede her og nu uden nogen form for filter.

Flere og flere mennesker oplever en dyb længsel efter ægthed, samhørighed og et fredfyldt liv, og meditation er ifølge Pema Chödrön nøglen til denne dybe længsel. Denne bog viser, hvordan vi ærligt og åbent kan favne sindet og livets op- og nedture ved hjælp af fem kvaliteter som standhaftighed, klar iagttagelse, mod, at turde vågne op og ikke gøre et stort nummer ud af tingene – og ikke mindst, hvordan vi kan forvandle de smertefulde følelser til fri energi via denne form for meditationspraksis, så sindet kan komme i kontakt med sin egen buddha-natur.

PEMA CHÖDRÖN er en højt respekteret buddhistisk læremester og nonne. Hun er derudover mor og en fremragende forfatter og har skrevet et hav af bøger, der med deres enkle, jordnære og brugbare budskaber taler direkte til læseren. Hendes charmerende og lettilgængelige fortolkning af den tibetanske buddhisme og hendes store fokus på fred, forståelse og medfølelse har inspireret millioner af mennesker verden over. Hun driver i dag verdens eneste tibetanske kloster for vesterlændinge i USA.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pema Chödrön
Sideantal: 204
Sprog: Dansk
Originaltitel: How to meditate - A practical guide to making friends with your mind
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 146 mm
Højde: 182 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 348 g
Udgivelsesdato: 27 Apr 2014
Oplagsdato: 27 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799662463

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Meditation - Din nøgle til et fredfyldt sind Forlaget I Am