Meditation

Vis stort billede
Meditation

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen er tænkt som en fagbog for mennesker, der allerede arbejder med meditation, men kan også anvendes som ’gør det selv’ manual for de, der kender lidt til meditation i forvejen. Ideel at benytte som grundbog på mindfulness- og meditationskurser, fordi den både er faglig, case-orienteret og systematisk præsenterer en lang række øvelser.


Bogen belyser, hvordan meditation kan blive mere integreret i det dagligt levede liv og give større nærvær og livsglæde samt mere ægte og dybe relationer.
Gennem hele bogen strøs cases og personlige fortællinger fra kursister og klienter, der levendegør og præcist identificerer nogle af de udfordringer og gevinster, der er ved at integrere meditation i sit liv. Bogen giver en grundig teoretisk gennemgang af, hvad meditation er, samt hvilke effekter meditation giver fysiologisk, psykologisk og sjæleligt. Den gennemgår systematisk en række øvelser og teknikker, så læseren får praktiske anvisninger til en række vidt forskellige måder at meditere på.
Adskillige af bogens meditationer er indtalt som guidede meditationer. De kan benyttes uafhængigt af bogen og ligger til fri afbenyttelse på Time2be-platformen. Der er desuden udarbejdet en lang række overbliksdannende plakater med udgangspunkt fra bogen. Også disse ligger til fri afbenyttelse på time2be-platformen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Kold
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Time2Be
Vægt: 800 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2010
Oplagsdato: 30 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799112012

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk