Medimpro - En anden vej

Vis stort billede
Medimpro - En anden vej

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog henvender sig til pædagogstuderende og pædagoger, der arbejder med unge kriminelle eller unge med sociale problemer.
Metoden MEDiMPRO er dels sammensat af den mentale disciplin eller teknik meditation baseret på mindfulness meditation, og dels improvisationsteaterteknikker og drama baseret på primært Keith Johnstone's teorier. Meditation er kategoriseret som en alternativ behandlingsform eller fordybelsesteknik, og improvisation kan kategoriseres som drama- og teaterteknik. Metoden er altså sammensat af to alternative teknikker, der ikke er oplagt at definere som decideret pædagogiske. Hvis man ser nærmere på de to teknikker, vil man imidlertid få øje på de pædagogiske elementer.
MEDiMPRO er ment som en metode til at ændre den unges tankegang og til at skabe mening og styrke selvtillid og selvforståelse hos den unge. Metoden er baseret på frivillighed, og det er vigtigt, at den unge selv siger ja til at være med i projektet for at opnå det bedst mulige resultat.
Metoden kan bruges som et pædagogisk personligt udviklende redskab. Det er dels et redskab til at bearbejde følelser, tanker, adfærd og stress ved fordybelse, afslapning og indadvendt fokus og dels ved at udtrykke sig udadvendt i samspil med andre. Man spiller en rolle og arbejder derved indirekte med følelser, adfærd og udtryksformer.
Det er en metode, hvorved der skabes et udviklingsrum, hvor
det er muligt at blive klogere på sig selv og sin omverden samt
et frirum hvor der kan prøves grænser af i adfærd, samarbejde
og udtryk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ousted Christiansen Martin / Juel Anne / Taiger Nielsen Cristina / M.Fl
Sideantal: 24
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 1 mm
Vægt: 59 g
Udgivelsesdato: 28 Dec 2010
Oplagsdato: 29 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771141344

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk