Medicinske og kirurgiske cases

Vis stort billede
Medicinske og kirurgiske cases

799,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Medicinske og kirurgiske cases” er den første lægevidenskabelige casebog for medicinstuderende og yngre læger på dansk. Bogen tager det vigtigste fra de medicisnke og kirurgiske specialer og tilføjer en ny dimension: Den kliniske, casebaserede tankegang.

Med udgangspunkt i læserens lærekundskaber fører denne bog læseren ind i den dianostiske, differentialdiagnostiske, udredningsmæssige og behandlingsorienterede tankegang. Læseren er selv hovedpersonen!

Gennem cases fra den kliniske hverdag i almen praksis, i akutmodtagelsen eller på specialafdelingen får læseren mulighed for at tage stilling til patienters præsentation af forskellige lidelser. Den kliniske praksis har formen: anamnese, objektiv undersøgelse, paraklinisk, diagnostiske og differentialdiagnostiske overvejelser, behandling m.v., og læseren føres igennem de rette valg i hver casesituation. I ”Medicinske og kirurgiske cases” får læseren desuden en uddybende forklaring på, hvorfor de valg, der træffes, er de rigtige i disse situationer.

Bogen følger anerkendte danske standarder og procedurer og er derfor et uundværligt værktøj for den danske medicinstuderende og yngre læger, der hermed får mulighed for at omsætte den teoretiske viden fra større lærebøger til klinisk praksis.

Bogen kan med fordel tilegnes tidligt på medicinstudiet – og så følge læseren gennem semestrene. Casene er skrevet på en let tilgængelig måde og indeholder mange illustrationer samt bokse med ekstra teoretiske og kliniske informationer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Sjølander (red.) / Mads Byskov Grønhøj
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 56 mm
Vægt: 2175 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2014
Oplagsdato: 07 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497551

Sprog

Dansk